Reperatören var fär dig med bilen och gick in till verkmästaren för att få nästa jobb. När nästa bil skulle plockas in så var det en bil som det inte gick att se färgen på. Där fanns ett litet titthåll på sidorutorna och vad torkarna kunda torka bort på framrutan. Reperatören började med att spola av bilen med högtryckstvätten för att kunna reparera den. Bilen blev lagad och  utkörd på parkeringen igen. När kunden (en mamma och en pojke) skulle hämta bilen igen, så fick pojken bilnyckeln och blev tillsagd att sätta sig i bilen medans mamman betalade. Pojken gick ut och kom in igen, han kunde inte hitta bilen. Mamman tittade ut och kunde inte heller se den, varvid man frågade verkmästaren var den stod. Han pekade ut bilen. Pojken började hoppa vid sidan om sin mamma och ropade glatt ”mamma dem har tvättat bilen dem har tvättat bilen”.